top of page
Poza scriitoruluiUsagi Rescue

Raport Financiar - Martie 2024


Vă prezentăm raportul financiar pentru luna martie care curprinde toate donațiile, precum și toate costurile dovedite prin bonuri fiscale sau facturi.


Luna trecută l-am cunoscut pe Fram, un iepuraș rătăcit, ce a plecat de acasă și care s-a reîntors la familia sa cu ajutorul nostru. Noi ne-am ocupat de el și l-am deparazitat intern/extern, vaccinat și castrat. Din partea noastră a primit și papică de calitate și sperăm că este fericit.


Blue, iepurașul invalid din Timișoara, a primit un cărucior cu rotile care îl ajută să alerge, fără să își mai târască piciorușele.


Surioara lui, Rosie, a beneficiat și ea de ajutor tot prin intermediul "Iepurași Nevoiași". Așadar ea a avut parte de o operație de sterilizare mai complicată fiindcă avea coarnele uterine pline cu lichid și care îi puneau grav viața în pericol întrucât în orice moment se puteau sparge.


Atât Blue, cât și Rosie au primit puțină papică (fân, peleti și treat-uri) din partea noastră datorită donațiilor ce le-am primit.


În continuare, a fost salvat de pe străzi un iepuraș din Cluj. Obi se află astăzi în foster, dar noi deja am găsit un adoptator ideal și abia așteptăm să ajungă la căsuța lui permanentă.


Tot dintr-o zonă apropiată, am reușit să îi găsim o căsuță în Târgu-Mureș, iepurașului Zorro din Miercurea-Ciuc, care a fost dat spre adopție de către proprietarul inițial fiindcă nu își mai permitea să se ocupe de el.


Ultimul iepuraș care ne-a afectat foarte tare a fost Amo. El a fost bătut și aruncat la tomberoane în Giurgiu. Chiar dacă a ajuns la Exotic Vet Center (București) în aceeași seară, rănile suferite au fost mult prea grave.


Noi am contactat poliția și am promovat cazul în presă. În momentul de față așteptăm informații noi cu privire la caz.


Luna martie nu a fost deloc ușoară, însă am reușit să ajutăm câțiva iepurași. Încercăm pe cât posibil să ne implicăm, dar, din păcate, nu îi putem ajuta pe toți.


Dorim să mulțumim tuturor persoanelor care ajută fie financiar, fie prin foster, fie prin transport sau chiar și cu câteva cuvinte frumoase. Avem nevoie de voi toți ca să putem ajuta iepurașii în continuare.


Click aici pentru a vedea postarea pe Patreon.

12 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page