top of page
Poza scriitoruluiUsagi Rescue

Raport Financiar - Iunie 2024



Vă prezentăm raportul financiar pentru luna iunie care curprinde toate donațiile, precum și toate costurile dovedite prin bonuri fiscale sau facturi.


Luna aceasta am încercat să ajutăm 3 iepurași nevoiași: Brownie, Bruno și Rila.


Brownie avea probleme cu incisivii care au crescut enorm de mult și avea deja dificultăți în a se hrăni. Din fericire, operația a fost un succes, iar micuțul astăzi duce o viață normală.


Bruno a fost cel de-al doilea caz în care ne-am implicat. Iepurică prezenta o simptomatologie îngrijorătoare fiindcă nu își putea menține echilibrul și avea capul înclinat. Acesta a beneficiat de o intervenție chirurgicală, investigații și tratamente foarte costisitoare. Putem spune că a fost cazul în care am oferit suport 100% pentru ca Bruno să aibă cât mai mari șanse de recuperare. Sperăm că în viitorul apropiat să își revină cât mai mult pentru a duce un trai cât mai liniștit.


Ultimul caz a fost Rila, un iepuraș despre care nu am apucat să povestim. Am aflat despre acest caz grav în care proprietara nu își mai permitea anumite costuri și am decis să o ajutăm. Din păcate, micuța nu mai avea șanse de recuperare, iar în cele din urmă s-a decis eutanasierea. Ne pare foarte rău că viața ei a fost atât de scurtă.


Toate aceste cazuri au consumat enorm de multe resurse ale asociației, inclusiv cele care erau asignate pentru un viitor adăpost. Fondurile s-au redus semnificativ și nu mai putem să ajutăm momentan.


Halvița este în continuarea disponibilă pentru adopție. Dacă nu vom reuși să găsim adoptatori, vom fi nevoiți să o cazăm la Exotic Vet Center. Nu mai putem să o plasăm încontinuu de la un foster la altul. Vă rugăm, cei interesați, să ne scrieți.


Dacă considerați că activitatea noastră contează, vă rugăm să ne susțineți în continuare prin donații în contul oficial:


Numele clientului: SALVAM IEPURASI

IBAN: RO10BTRLRONCRT0681113301


Ca de fiecare dată, ne exprimăm recunostința față de voi pentru că vă pasă de iepurași și nu rămâneți indiferenți niciodată.


Multumim enorm tuturor!


Click aici pentru a vedea postarea pe Patreon.

27 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page