top of page
Poza scriitoruluiUsagi Rescue

Raport Financiar - Februarie 2024



Hello bunnies,


Vă atașăm raportul financiar pentru luna februarie 2024.


Hugo a fost primul iepuraș care a primit ajutor substanțial din partea voastră. El a fost operat la Exotic Vet Center, iar, ulterior, s-a descoperit că are o tumoare malignă. În momentul de față el este bine, vioi. Din păcate, nu se mai poate face nimic pentru Hugo, iar noi mai putem doar să sperăm că va mai trăi câțiva anișori cu această condiție.


Negruța, salvată luna trecută de pe stradă, se află în momentul de față în continuare în foster și este un iepuraș sterilizat, castrat, deparazitat intern/extern cu un carnet de sănătate.

 

Mai departe am ajutat o persoană din Timișoara care suferă de alergie la blana de iepure pentru a găsi adoptatori responsabili pentru Charlie și Simba. Noi i-am și dus la castrat între timp pentru a fi pregătiți de adopție. Ei au ajuns la un cuplu în Pitești unde s-au adaptat destul de repede. Singurul lucru care mai lipsește este ca acești 2 urecheați să se reîmprietenească fiindcă relația lor a avut puțin de suferit. 


Iepurașul Blue a primit și el ajutor. El este invalid și l-am dus la o consultație la clinica veterinară din Timișoara pentru a primi tratament pentru problema de piele ce o avea.


Urmează să aibă cât de curând și o proteză ortopedică pentru a-i ușura și îmbunătăți viața. 

În continuare, noi am mai ajutat 2 iepurași care au fost găsiți pe stradă în București. Este vorba despre Chilly și Grey. 


Legat de Chilly, am avut o experiență mai neplăcută cu primul adoptator care nu a știut cum să gestioneze faptul că nu îl mai dorea. A avut loc o intervenție din partea noastră pentru a-l recupera și astăzi se află cu adevărat la casa lui unde este îngrijit și iubit. 


Grey se află în foster la una dintre persoanele care ne susțin și urmează să fie adoptat cât de curând, după ce trece cu bine de operația de castrare. 


Dorim să vă mulțumim tuturor pentru toate eforturile depuse. Împreună reușim să ajutăm tot mai mulți iepurași 🐰. 


Vă mulțumim din suflet! 🤗


Click aici pentru a vedea postarea pe Patreon.

12 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

留言


bottom of page